Pengar

Pengar är ett kul fenomen!

Det är svårt att hitta något som har skapat mer avundsjuka och irritation här i världen. Jag tänkte dock inte börja med att berätta hur man tjänar pengar utan hur man blir av med dem lite snabbt och snärtigt. Det är faktiskt inte så lätt som det kan verka, om man inte är fullständigt korkad vill säga. Ja precis, är man korkad är det busenkelt och det är där skon klämmer, eller går sönder kanske man ska säga.


Handla nu och betala om 6 månader!

Jättesmart! Här har vi en stor potentiell målgrupp, de som inte har pengar nu men har det om 6 månader. Jag förstår att jag inte behöver rabbla upp dem. Skulle du mot all förmodan ha missat någon, kommer de nedan. I annat fall kan du hoppa direkt till nästa stycke....

  • Du har inga pengar nu, men du kan tänka dig att lägga undan lite pengar varje månad så att du har pengar om 6 månader...Ok, kan du lägga undan pengar varje månad borde du kanske köra på en vanlig avbetalning, vi stryker denna målgrupp!
  • Du väntar på ett dödsbo...Hmm, ska du ha ihjäl svärmor själv eller hoppas du bara? Stryker denna målgrupp också eftersom den känns något osäker.
  • Du har låg lön nu men om 6 månader har du kanske ett nytt jobb med betydligt högre lön...Ja just ja, så var det, löneutvecklingen är ofta exponentiell och förhandlar upp sig själv första helgfria onsdagen i månader som är ett primtal. Nja, känns också ganska osannolikt, stryker även denna.
  • Du är student, köper en pryl innan sommaren, sommarjobbar och betalar efter sommaren. Ja ok, jag köper väl det då....Men vänta nu, denna typ av kampanj körs oftast inför julen vilket betyder att denna stackars student skall betala detta precis INNAN sommaren när han/hon har som minst pengar.

Frågan är alltså, vem är denna kampanj riktad mot och vem går på den, korkade individer såklart...stackare!!


Kommentarer
Postat av: ille

Kolla in den nya bloggen om kändisar & skvaller :)

2007-12-05 @ 08:42:30
URL: http://kandisarochskvaller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0